مرکز شبه خانواده شبانه­ روزی
ویژه پسران دارای نارسایی هوشی رشدی بالای ۱۴ سال

تحت نظارت بهزیستی استان البرز

در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ پس از حدود یکسال پیگیری اداری و صدور موافقت نامه ی اصولی جهت تأسیس مرکز توانبخشی رادمهر  تلاشی سخت و شبانه روزی توسط آقای  مهدی مومنی مقدم و سرکار خانم فاطمه هاشمی در جهت مناسب سازی و تجهیز مرکز مربوطه صورت پذیرفت

طرح توسعه ی مرکز

با توجه به کسب تجربیاتی که طی چندین سال خدمت به فرزندان کم توان به وجود آمده و با توجه به نیاز جامعه در خصوص داشتن مراکزی با استاندارهای روز دنیا در جهت ارائه خدمات با کیفیت به این فررزندان لذا تیم اجرایی مرکز رادمهر به لطف و عنایت خدا توانست زمینی با متراژ ۱۴۰۰ متر را خریداری نماید .
به همین منظور این مرکز در نظر دارد تا با برنامه ریزی و کسب مجوز های لازم و البته تامین بودجه ی اولیه نسبت به ساخت فضایی کاملا مناسب شامل اتاق خواب ، اتاق نشیمن ، سالن غذاخوری ، نمازخانه ، اتاق بازی و ورزش ، سالن ملاقات . سالن اجتماعات . اتاق فیلم . کتابخانه ، فضای سبز مناسب و …. برای این فرزندان اقدام نماید.
البته با توجه به اینکه عمده ترین نیاز فعلی فرزندان اشتغال مفید میباشد در طرح توسعه مرکز علاوه بر ساختمان طرح ساخت کارگاه تولیدی نیز در نظر گرفته شده است .
لذا به دلیل کمبود منابع مالی نیازمند همیاری و مساعدت همیاران و خیرین نیکوکار می باشد . بدیهی است با استناد به این مهم و برنامه ریزی دقیق و مناسب می توان چشم اندازی به شرح ذیل را برای آینده طرح توسعه ی مرکز در نظر داشت :
۱ . آماده کردن شرایط و مقدمات لازم نسبت به بالا بردن سطح آرامش روحی و توان فیزیکی فرزندان با برگزاری دوره های منظم تمرینات ورزشی و اردوهای تفریحی ، شرکت در مسابقات داخلی و حتی برون مرزی . هماهنگی با مدیران سایر مراکز جهت استفاده از تجربیات توانبخشی ، هماهنگی با اداره بهزیستی جهت بالابردن سطح علمی پرسنل جهت ارتقاء سطح کیفی و تخصصی و همچنین برگزاری اردوها و کلاس¬های آموزشی و فرهنگی درجهت تقویت رفتارهای فردی و اجتماعی توانخواهان
۲ . استفاده از توان مردم و خیرین به لحاظ فنی ، تخصصی ، علمی و … در جهت ارتقاء سطح کیفی مرکز
۳ . فعالــــیت در خصوص راه اندازی کارگاه های حمایتی به منظور اشتغال و خودکفایی فرزندان در مسیر استقلال فردی ، کسب پس انداز ، خرید مسکن و در نهایت ترخیص
۴ . تلاش به جهت تسریع در خرید زمین ، ساخت و تجهیز مرکزی متناسب با رعایت تمامی اصول و استانداردهای لازم به جهت رفاه و آرامش بیشتر توانخواهان.
۵ . محوطه سازی و به وجود آوردن فضای سبز مناسب حتی کوچک به منظور استراحت و بازی فرزندان و حتی خانواده های محترم
۶ . به روز کردن سیستم اداری ، خدماتی و آموزشی و نزدیک کردن آن به استاندارهای جهانی و حتی ارتباط با مراکز نگهداری و آموزشی افراد دارای نارسایی ذهنی خارج از کشور جهت استفاده از تخصص و تجربه آنان.
۷ . تجهیز مرکز به امکانات پزشکی از جمله دستگاه های مختلف ماساژ ، فیزیوتراپی و … جهت بهبود وضعیت جسمی حرکتی توانخواهان با معلولیت جسمی حرکتی
۸ . تاسیس مرکز با اهداف فوق برای گروه سنی زیر ۱۴ سال
و ………………